Duorsum

Duorsum

Onze visie op duurzaamheid


We leven in een wereld leven waar aandacht voor vermindering van onze Ecologische Footprint noodzakelijk is. 

Wij denken als Auto Kort dat nu het juiste moment is aangebroken om te schakelen en ons te focussen op duurzame mobiliteit. Dat wil zeggen dat we investeren in onze medewerkers die zich concentreren en laten bijscholen op de nieuwste technologieën van Elektrisch en Waterstof-voertuigen. Dat geldt voor zowel het onderhouden als het leveren van elektrisch vervoer en waterstofvoertuigen. Auto Kort is gecertificeerd Erkend Duurzaam. Hiermee zorgen we ervoor dat ook onze bedrijfsvoering de Ecologische Footprint vermindert.

Carsharing

Carsharing van elektrische auto’s is de toekomst. Het verkleint de ecologische footprint en draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering. Door een elektrische auto te delen kies je voor gebruik in plaats van bezit. En je kiest voor elektrisch in plaats van benzine of diesel. In de praktijk betekent dat: minder auto’s en meer gebruikers.

Duorsum

Duorsum is het deelautoproject van Auto Kort. Bij ons deel je eenvoudig een elektrische auto via de app WeGo Carsharing, deze is te downladen in de App Store en Playstore. Alles gaat via je smartphone, van reserveren tot afsluiten. 

Wil je een auto delen, dan kun je bij ons kiezen uit diverse (jonge) auto’s, die 100% elektrisch zijn. Bij het reserveren zie je meteen welke auto beschikbaar is.

Tarieven

Wil je gebruik maken van een deelauto, dan maak je deel uit van onze besloten community.

Heb je belangstelling? Kom gerust bij ons langs, wij vertellen je graag alles over ons deelconcept, maar bellen of contact opnemen middels ons contactformulier mag natuurlijk ook. Ontdek het tarief voor jou en lees snel verder.